Beats & Brunch ft. Crackazat på Nordic Light Hotel

Beats & Brunch ft. Crackazat på Nordic Light Hotel

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

När dagarna börjat bli mörka och sommarklubbarna stängt finns det få platser de stockholmare som är ute efter ett skönt dagshäng kan bege sig en lördag. Den luckan vill Nordic Light Hotel fylla med Beats & Brunch. Sista lördagen i månaden bjuder de därför in en av sina favoritartister och dj:s för att skapa en brunch utöver det vanliga!

Klockan 12:00 den 26/10 öppnas dörrarna, och på premiären är det ingen mindre än Crackazat som står bakom båset. För den törstiga finns det förutom det vanliga utbudet i baren (med det imponerande sortimentet på 42 olika sorters gin) speciellt anpassade drinkar gjorda tillsammans med Lillet, som dessutom kan beställas som pitchers för hela bordet. Brunchen på Lykke är en fest i sig med skaldjur, en buffé av bland annat nordiska ostar och chark, revbensspjäll, helgrillad gårdskyckling, primörer, och en hel dessertbuffé.

Geniet från Bristol, Ben Jacobs/Crackazat, är en multi- instrumentalist och producent som skapat sig ett namn internationellt med sin unika mix av house och jazz. Efter att ha börjat bli stor med låtar i downtempo-beats och synthfunk 2012 flyttade han till Sverige och började sitt samarbete med den svenska skivetiketten Local Talk, ett samarbete som pågår än idag.

De senaste åren har Crackazat exploderat globalt, bland annat med remixes gjorda med Joey Negro, Moulinex och Tom Misch. När det kommer till live-spelningar är ribban hög, han har setts som supporting act för Bonobo och Floating points. Med snygga keyboard-solon, funkig basgitarr och generella grooviness skapar han fans världen över.

Information

  • Datum
    26 okt 2019
Pris
325 kr för brunch
Facebook-event