Beauty08 på Kistamässan

Är du intresserad av en mässa späckad med inspiration och produkter inom bland annat hudvård, hårvård, dofter, kosmetika, nagelvård, fotvård, plastikkirurgi, tandvård, massage, kost, träning, underkläder, accessoarer och optik? Nu finns en sådan!

Fredagen den 24 oktober har den publika mässan Beauty08 premiär på nybyggda Kistamässan, strax norr om Stockholm. Beauty08 vänder sig till alla som månar om sig själva och sitt yttre och har därför samlat allt om skönhet på ett ställe. Många tror att målgruppen för detta event är endast kvinnor men att måna om sitt yttre är en fråga om välbefinnande, oavsett om man är kvinna eller man. Detta har Beauty08 tagit fasta på och dedikerar en avdelning till den moderne mannen som idag är en nyfiken konsument av skönhetsprodukter.


Mässan Beauty08 erbjuder sina besökare en generös marknadsöverblick och fungerar även som en plattform för de senaste trenderna i kategorin skönhet. Inspirationen flödar och aktivitetsprogrammet är allt annat än tunt. Det innehåller bland annat SM i naturlig nagelvård samt hudvård, tävlingar i makeup, trendseminarier och workshops.

Stockholm Hair Open återuppstår på Beauty08

En annan stor tävlan som äger rum på denna mässa är frisörtävlingen Stockholm Hair Open. Efter ett par års uppehåll har den nu sin nystart på Beauty08. Stockholm Hair Open arrangeras lördagen den 25 oktober klockan 14.30 och är öppen för intresseanmälan. För mer information om frisörtävlingen, kontakta Vanessa Lenkel på tfn: 073 987 80 38 eller på [email protected].