Bedtime Stories

Bedtime Stories är Adam Sandlers och hans produktionsbolag Happy Madison's senaste film, som denna gång riktar sig mer åt den yngre publiken.

Skeeter Bronson (Adam Sandler) är vaktmästare på det framgångsrika hotell hans far en gång i tiden startade. Fadern var dock en för usel affärsman och sålde hotellet till mogulen Barry Nottingham, och Skeeter försöker förgäves att imponera på mr. Nottingham och avancera i sina arbetsuppgifter (Detta skulle i sin tur även imponera på Nottinghams dotter som han är förtjust i). När Skeeters syster tvingas resa bort sätter hon honom på uppdraget att ta hand om hennes småttingar. Skeeter upptäcker snart att barnen är facinerade av sagor, och varje gång han berättar en saga får vi följa med på dessa fantasufulla äventyr som speglar Skeeters liv.

Filmens twist utgörs när Skeeter även upptäcker att barnens alternativa slut (som de tycker är mer passande) faktiskt utspelar sig på riktigt, och drabbar Skeeter i hans vardagsliv. Kan han utnyttja denna mystiska gåva till att vinna kärleken och även imponera på mr. Nottingham?

Bedtime Stories går upp på SF's Biografer fredagen den 20/2. I rollerna ser vi även Guy Pearce, Kerri Russel och Courteney Cox.