Benjamin Ingrosso ger sig återigen ut på vägarna. Foto: pressbild Benjamin Ingrosso ger sig återigen ut på vägarna. Foto: pressbild

Benjamin Ingrosso annonserar ny sommarturné – avslutar i Stockholm

Benjamin Ingrosso har vunnit svenska folkets hjärtan och synts och hörts på många håll de senaste åren. I somras genomförde han sin allra första sommarturné Allt Det Vackra inför över 100 000 personer, och nu står det klart att han gör om det sommaren 2024. Turnén går under namnet Better Days Tour och avslutas på Stadion i Stockholm den 9 augusti.

Med över 750 miljoner streams, en samling guld- och platinasinglar och tre fullängdsalbum som har toppat listorna har Benjamin Ingrosso snabbt etablerat sig som ett av Musiksveriges hetaste namn. 2024 ger han sig återigen ut på sommarturné, men nu på de stora scenerna.

“När vi gjorde Allt Det Vackra-turnén under sommaren 2023 så hade jag ingen aning om vad jag skulle förvänta mig. Det var med spänning och nervositet vi gav oss ut, för att mot slutet landa i att det var det absolut mäktigaste, finaste och kärleksfullaste jag någonsin har varit med om. Nu är det dags igen och jag o bandet är mer laddade än någonsin till att få 2024:s turné till att både bli större och galnare på alla sätt och vis och att få göra det inför en publik så som jag fick ta del av under det gångna året får mig att önska att det redan var nästa sommar”, skriver Benjamin Ingrosso på Instagram.

Biljetter till Better Days Tour släpps den 24 november klockan 9.

Information
Visa på karta
  • Datum
    9 aug. 2024