Foto: Thron Ullberg Foto: Thron Ullberg

Bianca Kronlöf ft. Vi måste bli orasistiska och jämställda innan vi dör

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Om vi inte blir jämställda och orasistiska innan vi dör – skulle det vara fruktansvärt pinsamt. Huvudnumret för kvällen är hyllade skådespelaren och komikern Bianca Kronlöf som gör en standupföreläsning om engagemang, normer och jämställdhet.

Varför blir det så stel stämning när vi diskuterar normer och jämställdhet? Hur kommer det sig att de flesta män är för den feministerna kampen men rädda för det feministiska samtalet? Vad är skillnader mellan män och kvinnors utsatthet? Roligt, varmt och synnerligen gripande. Denna kväll hjälps vi åt att göra världen mer jämställd, mindre rasistisk och helt enkelt försöka förstå oss på vad vi människor egentligen håller på med. Med mycket humor, bra samtal, livemusik och konst. Och med en engagerad och interagerande publik.

Utöver Bianca Kronlöfs föreställning blir det utställning av Matilda Kästel, standup “tragibuskis på vers” med Malin Jakobsson och uttalat antirasistisk livemusik med OLAOLA.

Knö Kultur presenterar Standupföreläsning – standup – livemusik – konst – utställning Bianca Kronlöf – Malin Jakobsson – OLAOLA – Matilda Kästel.

Information
Visa på karta
  • Datum
    29 nov