Bluesrock med Thorbjørn Risager & The Black Tornado

Bluesrock med Thorbjørn Risager & The Black Tornado

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Den danska bluesrockgruppen Thorbjørn Risager & The Black Tornado kommer nu till Fasching för sjunde gången sedan 2016. Se till att köpa din biljett i god tid, de brukar vanligtvis sälja slut!

De har länge varit ett av Europas flitigast turnerande bluesband med sin alldeles egen mix av soul, rock, blues, funk och Americana. De spelar nästan uteslutande eget material, med sju musiker på scen. Bandet har hittills spelat över 1300 spelningar i 22 olika länder, men de är nu mer flytande än någonsin. På tal om att flyta, ger de sig ut på Joe Bonamassas femdagars blueskryssning i Medelhavet, "Keeping the Blues Alive", bara dagar efter att de återvänt från sin senaste USA-Kanada-turné. 

Bandet har gått från klarhet till klarhet. Och det är inte "bara" deras inspelade musik – med 20 miljoner streams – utan de har även samlat en lojal publik på sina liveshower, där många har följt dem genom åren och reser långt för att höra dem. Vissa har hört dem dussintals gånger. Och varje gång bandet släpper en ny turnéschema eller video, frågar folk “när kommer ni till... Australien/Kalifornien/Memphis/Nord-Mississippi?”

Information
Visa på karta
  • Datum
    2 dec.
Hemsida
Biljetter
Pris
380/330 kr
Facebook-event