Brittiske stjärnkomikern Al Murray till Stockholm

Mångfaldigt prisbelönte komikern Al Murray har flera gånger hamnat högt på listor över Storbritanniens roligaste personer någonsin. I april 2015 kommer han till Rival med liveshowen "One Man, One Guvnor - 20 Years at the Lager Top".

Al Murray har gett ut sju av sina liveshower på dvd, skrivit fyra böcker och under sina 20 år på standup-scenen varit ute på mängder av landsomfattande turnéer. På världens största humorfestival Edinburgh Festival Fringe har han nominerats till utmärkelsen Perrier Comedy Awards fyra gånger och vunnit en gång.

Han är också känd som programledare för åtskilliga radio- och tv-shower och har belönats med en British Comedy Award för sin show "Al Murray's Happy Hour", som även nominerats till en National Television Award. Vidare har han medverkat i mängder av andra tv-program och tv-serier och nominerats till en Laurence Olivier Award för sin roll i "My Gaff, My Rules".

Just nu är han ute på en nästan 100 spelningar lång turné i Storbritannien med "One Man, One Guvnor - 20 Years at the Lager Top" som anländer till Rival den 13 april 2015. I showen möter vi hans karaktär The Pub Landlord, en parodi på en öldrickande och fördomsfull pubägare som ogillar allt som inte är tillräckligt brittiskt. Karaktären är omåttligt populär i Storbritannien och har de senaste åren sålt ut arenor i hela världen.

Biljetterna släpps torsdag den 27 november.

Datum: 13 april 2015

Biljetter säljs via Blixten

Mer information: Rival