Broadwayshow på China Teatern

För åtta år sedan gick musikalen The Producers upp på Broadway, på St. James Theatre. Det blev succé och The Producers är nu en av de mest framgångsrika musikalerna på Broadway någonsin. Filmstjärnan Matthew Broderick och musikalstjärnan Nathan Lane har spelat huvudrollerna.

I höstas kunde China Teatern stolt presentera showen i form av Mel Brooks musikalkomedi The Producers: "Det Våras För Hitler". Och det blev sådan succé att man bestämde sig för att hålla föreställningen hela våren också.

I rollerna ser vi Claes Malmberg som spelar Broadwaykungen Max Bialystock och Kim Sulocki som spelar hans revisor Leo Bloom. Genom revisorn inser Max att en riktig musikalflopp kan vara mer lönsam än en succé. Tillsammans gör de allt för att hitta på det sämsta tänkbara manuset, regissören och skådespelarna (bland annat Christine Meltzer). Resultatet blir musikalen "Det våras för Hitler" som är så dålig att den inte kan bli annat än en flopp, men något går fel. Förutom de nämna ser vi även Magnus Härenstam, Claes Månsson och Ola Forssmed.

Biljetter gör man alldeles rätt i att köpa, och det gör man här för mellan 100 och 625 kr + serviceavgift.

Föreställningar 23 januari - 29 mars

Fredagar 19.30

Lördagar 15.00 och 19.30

Söndagar 15.00

Samt torsdagen den 12 februari 19.30

Föreställningar 2 - 25 april

Torsdagar 19.30

Fredagar 19.30

Lördagar 15.30 och 19.30

Theproducers.nu