Bygg ett bord

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Vill du lära dig att bygga ett bord i smide ? Då är den här kursen för dig. I vår unika workshop får du chansen att lära dig tillverka ett eget bord i hållbart smide.

I denna workshop delar vår erfarne kursledare med sig sina kunskaper och vägleder dig steg för steg hur du ska gå tillväga. Genom projektet får du lära dig olika tekniker, val av material, vilka maskiner och verktyg som du ska använda. Efter genomförd kurs har du ett praktiskt och stilrent bord att ta med dig hem och en förståelse för smide och tillverkningsprocessen.

Du skapar en användbar möbel med många användningsområden. Du kan använda bordet som pall, extra sittplats, avlastningsbord, nattduksbord, pedestal för en fin växt eller soffbord. Både praktiskt och stilrent i hållbart smide. Du bestämmer själv bordets höjd och kan få välja mellan två storlekar på bordsskivan.

En kurs som passar både för nybörjaren och dig som redan har erfarenhet av svetsning och tillverkning av smidesprodukter.

Kursens upplägg
Kursledaren leder dig steg för steg genom processen hur du tillverkar ett bord. Kursledaren går igenom utförandet och hur du ska gå tillväga för att tillverka bordet och vilka tekniker som du ska användas. Process och produkt går hand i hand och du får lära dig om de material, verktyg, maskiner och svetsmetoder som krävs. Sedan börjar ni att bygga bordet. Alla deltagare tillverkar sina egna bord. Ni får sammanfoga metallbitar till ett färdigt bord med många användningsområden. Du håller till i vår verkstad i Sundbyberg med tillgång till svetsar, verktyg och maskiner.

Pris heldag: 3 500 kr
Plats: Löfströmsvägen 3, Sundbyberg
Mål: Att tillverka ett eget bord
Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs
Åldersgräns: Ingen
Målsmans sällskap om du är under 18 år.