Charlie Sheen träffar Fredrik Strage i Stockholm

Han är känd som Hollywoods "bad boy", son till skådespelaren Martin Sheen och medverkande i allt från kultfilmer till populära TV-serier. Den 15 juni kommer Charlie Sheen till Stockholm för ett samtal med journalisten och populärkulturspecialisten Fredrik Strage på Stockholm Waterfront.

Den skandalomsusade Hollywood-skådisen har en lång karriär bakom sig, bland annat har han haft huvudroller i över 45 långfilmer, men han är även känd för ett stormigt privatliv kantat av drogmissbruk och otrohetsaffärer. År 2011 satte han Twitter-rekord och hamnade i Guinness Rekordbok som "snabbast att nå en miljon följare".

- Det ska bli spännande att intervjua Sheen för han har så många bottnar. Dels är han en begåvad skådespelare med filmer som bland andra "Plutonen", "Wall Street" och "Machete kills" i merit­förteckningen och har haft huvudroller i några av vår tids mest populära TV-komedier, dels har han levt ett liv som ibland kan liknas vid en dålig såpa, säger Fredrik Strage.

Förra året gick Charlie Sheen ut offentligt med att han är hivpositiv, och sedan dess har han jobbat framgångsrikt med att öka medvetenheten kring sjukdomen. Mer om detta lär det garanterat bli när han stiger upp på scenen för att svara på Strages frågor under Sverigebesöket i sommar. Samtalet sker inför publik och avslutas med att besökarna får ställa sina egna frågor.

Biljetterna släpps den 15 april kl 10.

An evening with Charlie Sheen
Tid: 19.30 (showen är ca 2 h lång)
Plats: Stockholm Waterfront Congress Centre
Pris: 325 kr + serviceavgift för balkong och 475 kr + serviceavgift för parkett
Läs mer på Facebook