Pierre Morel & Emmanuel Viverge Pierre Morel & Emmanuel Viverge

CirkusMania: Cirkus x 2 – Extrêmités och Croûte

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Subtopia öppnar festivalen CirkusMania med en helkväll på vår scen Hangaren. Extrêmités och Croûte är båda cirkusföreställningar som överraskar. De virtuosa artisterna får snabbt med sig publiken med sin generösa publikkontakt och aningens vrickade humor. Välkomna på festivalinvigning!

Croûte
Ingen Croûte är den andre lik. Varje ny spelplats får finurligt bestämma föreställningens utformning. Tillsammans med jonglören Guillaumes Martinet speciella kroppsspråk och karismatiska utstrålning blir Croûte en unik upplevelse.

Extrêmités
Extrêmités handlar till lika del om fysisk balans som om maktbalans och vårt ömsesidiga beroende av varandra. Allt berättat med en stor portion humor. De tre artisterna använder brädor och gasoltuber för att bygga vingliga konstruktioner som inte borde gå att balansera på.

CirkusMania är Stockholms årliga cirkusfestival som initieras och koordineras av Subtopia. Cirkus x 2 inviger festivalen som pågår i 9 dagar och erbjuder över 100 tillfällen att uppleva cirkus! Hela festivalprogrammet hittar du på cirkusmania.se

Information

Visa på karta
  • Datum
    10 feb och 11 feb
  • 10 feb (fredag) Nästa tillfälle
Hemsida
Biljetter
Pris
Ordinarie 350 kr. Reducerad 250 kr.
Facebook-event