Pressbild Pressbild

Co-workingspace med padelbana till Vasastan

United Spaces öppnar upp ett nytt kreativt co-workingspace på Torsgatan i Vasastan, komplett utrustat med cocktailbar, utomhusgym och en padelbana.

I januari 2021 slår United Spaces upp portarna till sitt nya tillskott på Torsgatan, i en anrik jugendbyggnad från 1906. Här kommer företagare och frilansare kunna dela på reception och lounger, samt ha möjlighet till privata kontor. Utöver det kommer man även ha tillgång till podd-, foto- och yogastudio, en cocktailbar och utomhusgym. Interiören är skapad av designbyrån Specific Generic och är en blandning av historisk arkitektur och samtida design

– Vi är glada över att kunna öppna en unik coworking-arena, med över 4 000 kvadratmeter i en av Stockholms största 1900-talsbyggnader. Byggnaden och miljön kommer att vara den perfekta platsen för företag och människor att under samma tak skapa samarbeten över branschgränserna. Vi hoppas att den kreativa miljön kommer inspirera till nya idéer som får företag och människor att växa, säger Yvonne Sörensen Björud, VD United Spaces.

I anslutning till lokalerna öppnar även en ny krog samt Stockholm innerstads första padelbana.

Information
Visa på karta