Pressbild Pressbild

Comedy Roast Battle är tillbaka

Stockholms enda roast battle, Comedy Roast Battle, är tillbaka efter en paus på fem år. Den 6 februari kör de igång på Biblioteket Live, med komiker som Jakob Öqvist, Kathryn LeRoux och Robin Berglund.

Större, starkare, grymmare – så beskriver Comedy Roast Battle sig själva, när de nu tar revansch efter pandemi och fem års paus. Biblioteket Live är brottsplatsen när komiker som Jakob Öqvist, Janne Westerlund, Ami Hallberg Pauli, Pernilla Hammargren, Robin Berglund och Kathryn LeRoux verbalt slåss så att fjädrarna ryker.

Konceptet går ut på att ståuppkomiker möter varandra i en tävlan som beskrivs som “allt annat än ädel”. Här ska de nämligen ta fram sina vassaste vapen och damma på motståndaren med allt de har, för att sedan stå pall för den flod av verbalt ovett som väntar dem. Slag under bältet belönas med applåder och skratt, och den enväldiga juryn håller hårt på devisen “ju smutsigare desto bättre”.

Comedy Roast Battle arrangeras som vanligt av George Persson, men nu tillsammans med Zinat Pirzadeh som medarrangör. I juryn sitter Anna Shimoda, Martin ”Miss Inga” Johansson och Karin Adelsköld. Ständig konferencier är Adeel Faqih.

– Jag ser fram emot att bidra med riktigt dålig stämning i vår. Egentligen är alla goda vänner så de kommer ju att slakta varandra med glimten i ögat, säger Zinat.

Så här ser schemat ut:

6 februari
Jakob Öqvist vs Janne Westerlund
Ami Hallberg Pauli vs Pernilla Hammargren
Robin Berglund vs Kathryn LeRoux

6 mars
Isak Wahlberg vs Kirsty Armstrong
Elin Almén vs Tobias Erehed
Daniel Sanchez vs Jonathan Rollins

3 april
Fritte Frittson vs Eleni Dimitrelou Tångstedt
Yvonne Skattberg vs Linda Therez Gerstenmayer
Lasse Nilsen vs Elina Du Rietz.

Information

Visa på karta
  • Period
  • 6 feb (måndag) Nästa tillfälle