Cory Henry & The Funk Apostles

Cory Henry & The Funk Apostles

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

CORY HENRY & THE FUNK APOSTLES
Slaktkyrkan 9 juli
Biljetter: http://www.tickster.com/events/urc4aamy1cytzfd
Dörrar: 19:00
Konserttid: 20:00
Åldersgräns: 18 år (13 år i målsmans sällskap)

YOF Creative Partners är oerhört stolta att kunna presentera en av samtidens mest kokande liveakter. En ostoppbar kraft som heter Cory Henry & The Funk Apostles som levererar live som ingen annan!

Cory Henry är den grammyvinnande superstjärnan från succébandet Snarky Puppy som nu valt att gå sin egen väg som bandledare, kompositör och frontfigur i det kokande livebandet The Funk Apostles. Med en musikalisk resa som musiker bakom världsstjärnor som Kenny Garrett, Bruce Springsteen och Erykah Badu, har nu Cory Henry blivit en världsartist i sitt eget namn.

Underbarnet Cory som började spela Hammondorgel när han var två år och debuterade på Apollo Theatre i New York vid sex års ålder, är kanske den perfekta mixen av Stevie Wonder, Marvin Gaye och Herbie Hancock. En modern mästare vid Hammond B3-orgeln och en musikalisk tornado av stilar och uttryck. Cory Henry mixar oblygt jazz, soul, funk, gospel, blues och afrobeat till sin egen enormt smakrika gumbo.

Cory Henry & The Funk Apostles anses av många i branschen vara ett av världens bästa liveband just nu och spelar under sommaren på de flesta stora festivalerna världen över. Att de besöker Stockholm och Slaktkyrkan för en exklusiv spelning mitt i vår svettiga högsommar känns helt enkelt för bra för att vara sant! Kom och upplev en blivande legend i stans mest musikaliska kyrka!

Livevideo:
https://www.youtube.com/watch?v=6m0lk3M3_Ts

Artistsida Spotify:
https://open.spotify.com/artist/7ALdPhCWA1N2fzubRaBijL?si=sDptO7buR9afqOiZdNDpgg

Information
Visa på karta
  • Datum
    9 juli 2019