Dags för skaldjur på Fåfängan

Dags för skaldjur på Fåfängan

Johanna Lagerkranser, Content Writer SE, Thatsup Johanna Lagerkranser, Content Writer SE, Thatsup
Johanna Lagerkranser

Den 16 september drar de årliga skaldjursveckorna igång på Fåfängan, som även bjuder på en av stans bästa vyer över Stockholms inlopp.

Fram till den 28 oktober kan man frossa i en skaldjursbuffé som bland annat består av hemkokt hummer, ostron, havskräftor, kungskrabba och färska räkor, men också tillbehör som västerbottenspaj, nybakat bröd och hummersoppa. Restaurangen är numera Krav-certifierad och serverar bland annat varmrökt, ekologisk lax och utvalda råvaror.

Pris: 1 230 kr/person
Tid: Ons-lör 18-23

Mer information: Fåfängan

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.