David Batra gör en enmansföreställning på Rival

David Batra är en komiker, som jobbat på med Morgonsoffan och Kvarteret Skatan, och satirkomedins svenska hemvist Parlamentet. David Batra har även skrivit böcker, om arga lappar, som heter Den som inte tar bort luddet ska dö och Det här var ju tråkigt, böcker som med glimten i ögat hånar svenskhet på gott och ont. I början av 2011 påbörjade David Batra en stand-up-turné döpt efter den senaste boken.

- Jag har länge haft en dröm om att ta mig tiden att göra en enmansföreställning helt efter eget huvud, utan att behöva kompromissa. Nu är det äntligen dags, säger David.

Det här var ju tråkigt-turnén påbörjades med en sorts testshow i Uppsala i januari 2011, som sedan utökades ordentligt efter att de första positiva recensionerna publicerats, för att idag hyllas som en av Sveriges bästa standup-turnéer. David Batra uppträder med föreställningen på Rival igen den 13 och 14 april.

- Jag får ofta frågor om vilka lappar jag tycker bäst om så jag får väl passa på att avslöja det, säger David. Men det blir även en hel del annat i den 80 minuter långa föreställningen.

Rival | 13-14 april | 350 kr | Biljetter