Det Goda Köket på Stockholmsmässan

Alla matglada välkomnas till Stockholmsmässan den 12 till 14 november. Det har blivit dags för Det Goda Köket att ta plats bakom spisen och trolla fram nya, spännande smakkombinationer. Det Goda Köket firar tolv år och är nordens största offentliga mässa för mat, dryck och köksutrustning. Om du är en sann matälskare och vill veta mer om de senaste trenderna inom matlagning och samtidigt är sugen på att dyka ned bland alla fiffiga köksredskap? Då är detta den perfekta mässan för dig. Mässans popularitet är extra stor då du kan smaka på det mesta som visas upp. Här bjuds det på mat-, vin-, öl- och whiskeyprovningar. Det är inte bara smaksinnet som får jobba, lite hjärngympa blir det också om du vill gå en snabbutbildning i gastronomi. Det Goda Köket presenteras tillsammans med mattidningen Allt om Mat ett gott och spännande program.

Missa inte ett unikt kocksamarbete mellan Sveriges stjärnkockar som driver restaurang under mässans tre dagar. Arrangemanget kallas Kockarnas Krog och i år medverkar toppkrögare och kockar som: Melker Andersson (Grupp F12), Stefano Cantenacci (Operakällaren), Magnus Ek (lektor på restauranghögskolan vid Umeå universitet), Fredrik Eriksson (Långbro värdshus), Magnus Johansson (konditor och driver Xoko) Gustav Trägårdh (årets kock 2010) och Conrad Tyrsén (Lux Dessert & Choklad på lilla Essingen) Läs mer om Kockarnas Krog här.

Tid och plats: 10 till 14 november på Stockholmsmässan i Älvsjö

Öppettider: Fredag 12/11 kl 10-20, lördag 13/11 kl 9-18, söndag 14/11 kl 10-18

Biljettpris: Vuxen 140 kr, 12-18 år 50 kr, 7-11 år 20 kr, gratis entré för barn upp till 6 år

Läs mer om biljettköp och gruppriser: Här