Disney100: The Concert – en hyllning till 100 år av Disneymusik

Nassim Al Fakir, Annika Herlitz och Malena Tuvung med liveorkester framför det bästa av Disneys musik i Avicii Arena den 19 oktober.

Den helt nya konsertföreställningen Disney100: The Concert kommer till Avicii Arena den 19 oktober för att fira Disneys 100-årsjubileum. Nu står det klart att två av de svenska rösterna från Frost kommer att dyka upp under kvällen. Nassim Al Fakir kommer att vara kvällens värd och Annika Herlitz, som blev Elsa i Frost med hela det svenska folket, kommer att sjunga. Även den hyllade sångerskan Malena Tuvung kommer att gästa showen.

Förutom musik kommer publiken även att få ta del av legendariska filmscener som visas på storbildsskärm, samtidigt som musiken framförs av Hollywood Sound Orchestra. Repertoaren kommer bland annat att innehålla de bästa låtarna från filmer som Skönheten & Odjuret, Mary Poppins och Encanto, samt utvalda klassiker från Pixar, Star Wars och Marvel.

– Disneyfans runtom i Sverige kommer att få en magisk upplevelse i Avicii Arena den 19 oktober, faktiskt bara några dagar efter att The Walt Disney Company grundades för 100 år sedan, säger Hans van Rijn, SVP och VD för Disney i Norden och Baltikum, i ett pressmeddelande.

Den stora arenaturnén hade premiär i Tyskland den 13 april och turnerar vidare i Europa under hela jubileumsåret 2023. Redan nu kan man köpa biljetter till showen i Stockholm.