Downtown Camper öppnar ny wellnessavdelning

Den 1 september slog Scandics tredje signaturhotell Downtown Camper upp portarna på Brunkebergstorg. Nu öppnar även hotellets wellnessavdelning, ”The Nest”, som förenar bad, bastu, träning och hälsosam kost med vy över Stockholms takåsar.
- The Nest är vår fantastiska nya wellnessavdelning som erbjuder våra gäster och stockholmare en avkopplande upplevelse mitt i huvudstadens pulserande hjärta, säger Jacob Dahlberg, hotelldirektör på Downtown Camper.

The Nest är ett av två nya våningsplan som har tillkommit ovanpå den befintliga hotellbyggnaden. Här erbjuds styrke- och motionsträning, bastu, upplevelseduschar, ritualer och en uppvärmd utomhuspool, öppen året runt. The Nest har även en cocktaillounge med utsikt över Stockholm där gäster kan koppla av och beställa färskpressade juicer, ”mocktails” och hälsoinriktad mat från tidig morgon till kväll.

- Vi förenar den traditionella synen på hälsa med den moderna tidens krav på njutning för att skapa en hållbar livsstil. I och med färdigställandet av de två sista våningsplanen kan vi nu stolt meddela att Downtown Camper är färdigbyggt, säger Jacob Dahlberg.

Stockholmare och hotellgäster som vill aktivera sig på hotellet eller runtom i Stockholm kan även få tips och hjälp av hotellets lifestyle concierge, australiensaren Kristian Hell. Bland annat kan man få hjälp med att låna kläder och utrustning för olika utomhusaktiviteter.