Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Ett "base camp" i urban miljö, det erbjuds på Scandics tredje signaturhotell Downtown Camper vid Brunkebergstorg mitt i centrala Stockholm. Tanken är att hotellet ska vara en mötesplats för både resenärer och stockholmare – här står välbefinnandet och längtan till naturen i centrum.

Downtown Camper är kontrasternas hotell. Mitt i city, med pulserande storstadsliv runt knuten, är det här en modern plats som omfamnar det personliga mötet och längtan till naturen. Göteborgsbaserade Stylt Trampoli står för inredningen, som flörtar med vildmarksliv och naturupplevelser och återspeglar hur vi lever och umgås i naturen. Här har man anammat det faktum att möten mellan människor ofta blir mer avslappnade om man möts i det fria. Därför har man till exempel skippat traditionella konferensrum och ersatt dem med öppna, sociala ytor där man kan hänga och umgås.

Med sin centrala placering är Downtown Camper en bra utgångspunkt innan man ger sig ut på upptäcksfärd i huvudstadens betongdjungel. Hotellgäster kan även få hjälp av en "lifestyle concierge" med att hitta annorlunda upplevelser i och runt staden, som att upptäcka Stockholm från vattnet eller ta en yogaklass på taket. På hotellet hittar du även restaurangen och baren Campfire med samma naturromantiska tema.

Se även Campfire, The Nest, The Nest Cocktail Lounge

Användarbilder på Downtown Camper by Scandic Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Downtown Camper by Scandic av Katrine L.
  • Bild från Downtown Camper by Scandic av Katrine L.
  • Bild från Downtown Camper by Scandic av Katrine L.
  • Bild från Downtown Camper by Scandic av Marcus C.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 jun 2021

Spa-delen absolut 5 stjärnor, var fantastiskt att spendera eftermiddagen där med gassande sol och trevlig pool. Hotellrummet mysigt och fräscht, gillade stilen. Servicen också toppen, fick leta efter kork-öppnare med hjälp av 2 olika personer så måste sä... Visa hela »

11 jan 2022

Brunkebergs torg har verkligen blivit bättre de senaste åren. Från bortglömd del av stan till en plats där verkligt bra hotell och restauranger ligger.

Downtown Caper är svårt att beskriva. Det är bra, men kanske också lite väl pretenti... Visa hela »

7 jul 2021

Supersnyggt överallt. Rummen underbara. Personalbemötande verkligen varierande. Spaet är helt magiskt, men synd att det kostar 295 kr att gå in där även för hotellgäster. Dumt att det inte finns någon annanstans att vara ute, när de ändå... Visa hela »

7 jul 2021

Alltid trevligt med en Staycaition och av Scandichotellen vi bott på så är Downtown riktigt härligt med sin urbana stil. Så vi bodde här samma vecka de öppnade och nu, drygt tre år senare upplevde vi samma härliga känsla.

Frukosten var s... Visa hela »

18 mar 2020

Jag har en grej för tak-pooler så gillar detta. Önskar vi hade fler i Stockholm!!

Bra mat och drinkar också

Snyggt jobbat med både personal och koncept <3

20 jan 2020

Downtown Camper är ett Scandic hotel med en fantastisk bohemsk känsla.

Laidback co-working ytor i samklang med deras fräscha konferensytor, där du får kaffet i en termos! Håller kaffe varmt och du får oftast två koppar i en termos! Win-Win sä... Visa hela »

27 feb 2022

14 mar 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.