Downtown Camper by Scandic

4,0
8 betyg
Hotell
Downtown Camper
4,0
8 betyg

Ett "base camp" i urban miljö, det erbjuds på Scandics tredje signaturhotell Downtown Camper vid Brunkebergstorg mitt i centrala Stockholm. Tanken är att hotellet ska vara en mötesplats för både resenärer och stockholmare – här står välbefinnandet och längtan till naturen i centrum.

Downtown Camper är kontrasternas hotell. Mitt i city, med pulserande storstadsliv runt knuten, är det här en modern plats som omfamnar det personliga mötet och längtan till naturen. Göteborgsbaserade Stylt Trampoli står för inredningen, som flörtar med vildmarksliv och naturupplevelser och återspeglar hur vi lever och umgås i naturen. Här har man anammat det faktum att möten mellan människor ofta blir mer avslappnade om man möts i det fria. Därför har man till exempel skippat traditionella konferensrum och ersatt dem med öppna, sociala ytor där man kan hänga och umgås.

Med sin centrala placering är Downtown Camper en bra utgångspunkt innan man ger sig ut på upptäcksfärd i huvudstadens betongdjungel. Hotellgäster kan även få hjälp av en "lifestyle concierge" med att hitta annorlunda upplevelser i och runt staden, som att upptäcka Stockholm från vattnet eller ta en yogaklass på taket. På hotellet hittar du även restaurangen och baren Campfire med samma naturromantiska tema.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
8

Recensioner av Downtown Camper

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Spa-delen absolut 5 stjärnor, var fantastiskt att spendera eftermiddagen där med gassande sol och trevlig pool. Hotellrummet mysigt och fräscht, gillade stilen. Servicen också toppen, fick leta efter kork-öppnare med hjälp av 2 olika personer så måste sä...

Brunkebergs torg har verkligen blivit bättre de senaste åren. Från bortglömd del av stan till en plats där verkligt bra hotell och restauranger ligger.

Downtown Caper är svårt att beskriva. Det är bra, men kanske också lite väl pretenti...

Supersnyggt överallt. Rummen underbara. Personalbemötande verkligen varierande. Spaet är helt magiskt, men synd att det kostar 295 kr att gå in där även för hotellgäster. Dumt att det inte finns någon annanstans att vara ute, när de ändå...

Alltid trevligt med en Staycaition och av Scandichotellen vi bott på så är Downtown riktigt härligt med sin urbana stil. Så vi bodde här samma vecka de öppnade och nu, drygt tre år senare upplevde vi samma härliga känsla.

Frukosten var s...

Jag har en grej för tak-pooler så gillar detta. Önskar vi hade fler i Stockholm!!

Bra mat och drinkar också

Snyggt jobbat med både personal och koncept <3

Downtown Camper är ett Scandic hotel med en fantastisk bohemsk känsla.

Laidback co-working ytor i samklang med deras fräscha konferensytor, där du får kaffet i en termos! Håller kaffe varmt och du får oftast två koppar i en termos! Win-Win sä...

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
8

Representerar du Downtown Camper by Scandic?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Downtown Camper by Scandic?

Downtown Camper by Scandic ligger på Brunkebergstorg 9, 111 51, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är T-centralen (ca 150m).