Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Downtown Camper by Scandic

Ett "base camp" i urban miljö, så kan man beskriva Scandics tredje signaturhotell Downtown Camper som ligger vid Brunkebergstorg mitt i centrala Stockholm. En mötesplats för både resenärer och stockholmare, där välbefinnandet och längtan till naturen står i centrum. Besökare kan bland annat få hjälp av en "lifestyle concierge" med att hitta annorlunda upplevelser, som att upptäcka Stockholm från vattnet eller ta en yogaklass på taket. På hotellet hittar du även restaurangen och baren Campfire samt wellnessavdelningen The Nest.

Användarbilder på Downtown Camper by Scandic Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Downtown Camper by Scandic av Katrine L.
  • Bild från Downtown Camper by Scandic av Katrine L.
  • Bild från Downtown Camper by Scandic av Katrine L.
  • Bild från Downtown Camper by Scandic av Marcus C.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 jun 2021

Spa-delen absolut 5 stjärnor, var fantastiskt att spendera eftermiddagen där med gassande sol och trevlig pool. Hotellrummet mysigt och fräscht, gillade stilen. Servicen också toppen, fick leta efter kork-öppnare med hjälp av 2 olika personer så måste sä... Visa hela »

7 jul 2021

Alltid trevligt med en Staycaition och av Scandichotellen vi bott på så är Downtown riktigt härligt med sin urbana stil. Så vi bodde här samma vecka de öppnade och nu, drygt tre år senare upplevde vi samma härliga känsla.

Frukosten var s... Visa hela »

7 jul 2021

Supersnyggt överallt. Rummen underbara. Personalbemötande verkligen varierande. Spaet är helt magiskt, men synd att det kostar 295 kr att gå in där även för hotellgäster. Dumt att det inte finns någon annanstans att vara ute, när de ändå... Visa hela »

18 mar 2020

Jag har en grej för tak-pooler så gillar detta. Önskar vi hade fler i Stockholm!!

Bra mat och drinkar också

Snyggt jobbat med både personal och koncept <3

20 jan 2020

Downtown Camper är ett Scandic hotel med en fantastisk bohemsk känsla.

Laidback co-working ytor i samklang med deras fräscha konferensytor, där du får kaffet i en termos! Håller kaffe varmt och du får oftast två koppar i en termos! Win-Win sä... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.