Ed Sheeran återvänder till Stockholm med ny turné

Nu står det klart att Ed Sheeran återvänder till Stockholm, lite mer än ett år efter senaste besöket! Denna gång på Friends Arena, Sveriges nationalarena. Sommaren 2018 gör han sin hittills största turné och den 14 juli 2018 sin mäktigste konsert i Stockholm.

Tidigare i år skapade Ed Sheeran rubriker på den legendariska festivalen Glastonbury i England. Inför en av festivalens största publiker någonsin gjorde Sheeran stor succé och stärkte ännu en gång sin position som en av nutidens absolut största artister. Nu är det klart att Ed Sheeran kommer att genomföra hans största turné hittills redan år 2018.

Med succésinglarna Shape Of You och Castle On The Hill samt hans tredje album ÷ som släpptes i mars har Sheeran slagit en rad rekord. ÷ blev världens mest streamade album på bara en vecka, och i hemlandet England blev de det snabbast säljande albumet någonsin av en manlig artist.

Även i Sverige har den brittiske trubaduren gjort succé; singeln Shape Of You har sållt platina nio gånger och albumet ÷ har redan nått två platina. Med över åtta miljoner sålda exemplar runt om i världen är ÷ år 2017 hittills bäst säljande album.