Exklusiv Dinner show med Peter Jöback på Elite

Elite Hotels presenterar nu ett samarbete med artisten Peter Jöback och MT Live. Under november kommer en av Sveriges största artister, Peter Jöback, att vid två tillfällen uppträder på Elite Hotel Marina Tower. Det blir en exklusiv dinner show där smaker, musik och miljö tillsammans lockar till efterlängtade intryck.

Peter Jöback kommer att bjuda på en unik och intim kväll som tillsammans med Elites hotellmiljö skapar en helt ny upplevelse. Exclusive Dinner Show med Peter Jöback kommer att arrangeras på utvalda Elite-hotell i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Jönköping – varav den 13-14 november är avsatta för Stockholm.

”Jag är så glad att vi tillsammans kan presentera en så oerhört folkkär och fantastisk artist för våra gäster. Elite Hotels vill bidra till att erbjuda våra hotell som scener och göra det vi är allra bäst på, skapa unika helhetsupplevelser för alla sinnen”, säger David Halldén, VD för Elite Hotels, i ett pressmeddelande.

Det blir en unik kväll som inger känslan av att artisten är hemma hos dig i ditt eget vardagsrum. Under kvällen serveras en härlig trerätters med ambitionen att skapa en kväll där smaker, musik och miljö tillsammans fyller sinnena med välbehövliga intryck.

Elite Hotels erbjuder en helhetsupplevelse, en paketering med övernattning i hotellrum där hotellets stora frukost ingår dagen därpå. Alla som köpt biljett till Exclusive Dinner Show erbjuds en förmånlig rabatt på hotellets ordinarie priser. Biljetterna släpps den 11 september klockan 10 och finns att hitta på Tickster och elite.se/peterjoback.