Den 29-30 april gästas At Six av Pablo Lagrange, en av Argentinas mest nytänkande kockar. Då blir det matlagning över eld och traditionella argentinska smaker. Vad sägs om pilgrimsmussla med pollen, empanadas med rökt crème fraiche och fermenterad brioche med surdegssås?
Den unga, sydamerikanska kocken Pablo Lagrange har i flera år rest jorden runt och arbetat på berömda restauranger som Noma, Boragó, Mugaritz och Relae. Genom sina erfarenheter och minnen har han skapat en personlig och intim stil där han uttrycker sig med gastronomi, med en blinkning till Argentina.
Nu har Lagrange bjudits in till olika kök världen över för att bjuda på en exklusiv upplevelse som kretsar kring en "lek med eld" och traditionella argentinska smaker. Den 29-30 april kommer han till At Six, där han bjuder på "Cooking with fire" med rätter som "shiso sandwich" med bovete och äpple, pilgrimsmussla med pollen, empanadas med rökt crème fraiche, potatisglass med kaviar och fermenterad brioche med surdegssås.