Femi Kuti & The Positive Force till Slaktkyrkan

Femi Kuti & The Positive Force till Slaktkyrkan

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Obs. Inställt pga coronaviruset.

Femi Kuti - "the crown prince of afrobeat" kommer till Slaktkyrkan i Stockholm! Fest, blås, dans, organiska afrobeats och ett hoppfullt budskap om en bättre värld. Femi och bandet kommer att omvandla Slaktkyrkan till sin legendariska klubb "The Shrine" i Lagos, för en kväll med glädje, svett och en stor dos av AFROBEAT i ikonen Fela Kutis anda.

Femi driver hela tiden på sin musik. Med nya samarbeten med stora nigerianska stjärnor av den moderna afrobeaten, med namn som Davido och Wizkid, håller han sig uppdaterad samtidigt som han visar vägen även för den nya generationen och tränger djupare med sin politiskt laddade musik. Världstjärnor som Coldplay och Common har med Femi på sina plattor av en anledning - han är definitivt en av de starkaste afrikanska rösterna just nu.

Under våren 2020 släpps en ny EP som följs av en fullängdare i september. Musiken sägs vara mer intensiv och medryckande än någonsin tidigare. Samtidigt som den är sprängfylld med brännande politiska budskap kring hur världen hanterar fattigdom och krig med ett stort stänk av hopp om en bättre framtid! Kom och lyssna själv när Femi tar med sitt Positive Force till Slaktkyrkan den 31 mars, en större och mer positiv dansfest får en leta efter!

Information

Hemsida
Biljetter
Pris
395 kr
Facebook-event