Foto: Pressbild Foto: Pressbild

Friends Arena blir Strawberry Arena – Stordalen bakom namnbytet

Efter elva år som Friends Arena står det nu klart att arenan blir Strawberry Arena den 12 juli. Orsaken till namnbytet är ett nytt avtal mellan Petter Stordalens Strawberry och Stockholm Live.

Från och med den 12 juli går fotbolls- och konsertarenan under namnet Strawberry Arena. Det är den norska hotellmagnaten Petter Stordalens hotellkoncern Strawberry som nu ingår ett avtal med Stockholm Live.

Partnerskapet ska bland annat bidra till att göra arenans utbud ännu bredare, med alltifrån mat och boende till upplevelser. Strawberry planerar att skapa vip-ingångar till sina medlemmar, specialanpassade medlemsevent och lounger. Det första samarbetsåret blir ett intensivt sådant, med landslagsmatcher, Stockholmsderbyn och konserter med världsartister som Taylor Swift, Pink och Bruce Springsteen.

– Detta blir en arena med plats för energi, mod och begeistring. Här ska de bästa konserterna vara, här ska fotbollsfans jubla och gråta och här ska det finnas plats för alla. Vi är otroligt stolta över att arenan får namnet Strawberry Arena, säger Petter Stordalen, ägare och grundare av Strawberry.

Information
Visa på karta