Frossa i skaldjur på Pontus by the Sea

Frossa i skaldjur på Pontus by the Sea

Äntligen är Skaldjurssäsongen här och på Pontus By The Sea kan du fylla magen med hur mycket skaldjur du vill, ända fram till den 20 november. Du får nämligen äta så mycket du orkar för 895 kronor, i priset ingår också förrätt och dessert, så spara plats. Allt finns representerat på plateaun. Du kan alltså äta hummer, ostron, havskräftor och alla andra läckerheter tills det helt enkelt inte går ned mer. Dessutom får du uppleva denna buffé av havets läckerheter samtidigt som du blickar ut över Stockholms öppna vatten vid skeppsbrokajen.

- Vi vill slå ett slag för skaldjuren och när gör man det bäst om inte under skaldjurens högsäsong, hösten? Vi har också valt att servera dessa havets delikatesser direkt vid bordet och inte från buffé, vilket vi tycker känns både flott och fräscht. Skaldjur har alltid legat oss varmt om hjärtat på Pontus by the Sea och vi vill med detta ge fler chansen att upptäcka att det bästa sättet att njuta av skaldjur är i mängder, säger Pontus Frithiof.

I sju veckors tid, tisdag till lördag från klockan 17 till stängning kan du alltså njuta av skaldjurssäsongen. Priset är 895 kronor exkl. dryck. Mer info om Pontus by the Sea här.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.