Förtrollande scenshower på Magic Bar

Upplev en förtrollande afton på nordens enda trollerirestaurang, Magic Bar. Magin sprudlar så fort du har satt foten innanför dörrarna. Bara inredningen för dig till en annan tid och plats. Här kan du äta en middag i finkrogsklass i kombination med galna trollkonster och upptåg. I veckosluten och varje torsdag visas även storslagna scenshower.

Varje fredag och lördag fram till den 1 december bjuder Magic Bar in till scenshower av toppklass, som framförs av ställets egna trollkarlar eller gästmagiker. Klockan 18.00 kör man igång med trollerikonster vid borden, vid 21.00 startar magishowerna som håller på till cirka 22.30. Baren är öppen till klockan 01.00. Och har man lite tur hänger kvällens trollkarlar kvar i baren och drar fram ett eller två kort ur rockärmen. Om man som middagsgäst vill titta på showen kostar det 125 kr extra. Utöver showerna bjuds det varje kväll på underhållning vid borden med nya trollkarlar varje vecka.

En annan nyhet för hösten är att det varje torsdag kommer att bjudas på en exklusiv Close-Up-Deluxe-föreställning, som innebär att du vid vissa tidpunkter under kvällen får chans att lämna middagsbordet och slå dig ned i Spegelrummet. Här kommer veckans trollkonstnär att framföra en spektakulär och intim föreställning på 20 minuter. Och det lovas häpnad och yrsel. Entrén är fri.

När julen står på glänt, trollas det på Magic Bar. Förutom ett klassiskt julbord med sill, lax, ägg, varma rätter och dessertbord väntas även trolleri vid borden och en julöverraskning. Det blir nämligen en sprakande julshow där magikern Mr Stone framför häpnadsväckande konster i ca 25 minuter. Julbordet pågår från den 4 till 22 december och kostar 485 kr.

Om du inte får nog av trolleri kan du köpa ett säsongskort för 500 kr. Då gäller fri entré under höstens alla shower.

Läs mer: Magic Bar