Gabriel Iglesias till Hovet

Standup-komikern Gabriel Iglesiashar blivit en världkändis med sina imitationer, vilda röstbyten och ljudeffekter. I fjol hade filmen om hans liv, "The Fluffy Movie", premiär på över 400 biografer i USA. Den 31 maj i vår uppträder han på Hovet i Stockholm.

Han har över 7,6 miljoner följare på Facebook, över 200 miljoner visningar på Youtube, två miljonsäljande dvd-shower och nu alltså en egen biofilm. Gabriel Iglesias har också utsetts till en av de tio mest framgångsrika komikerna i världen just nu av Forbes. Han driver gärna med sig själv och sina kompisar och anser sig varken vara kontroversiell eller politisk; målet är helt enkelt att underhålla.

Iglesias känns även igen från ett flertal filmer och som gäst på talkshows som "The Tonight Show with Jay Leno", "Conan", "Jimmy Kimmel Live" och "The Late Late Show with Craig Ferguson". Han har programlett två säsonger av det populära tv-programmet "Gabriel Iglesias Presents Stand-Up Revolution" på Comedy Central. Där presenterade han nya lovande komiker och nominerades till en ALMA för sin insats.

I vår kommer Gabriel Iglesias till Sverige med sin nya show. Den 28 maj uppträder han på Lisebergshallen i Göteborg och den 31 maj på Hovet i Stockholm. Biljetterna släpps den 30 januari.

Biljetter säljs via Blixten

Mer information: Hovet