Varje helg mellan den 22 februari och 30 mars blir det brunch på Gondolen i Slussen, med en speciell meny, livejazz och drinkar i miniformat.
Brunchen är Gondolens egen tolkning av en elegant och festlig lördagsbrunch. För 995 kronor kan menyn med tre kanapéer, ägg florentine, surf and turf och fattiga riddare bli din.
Från klockan 12 är gäster välkomna att ta del av brunchen som tonsätts av livejazz och kryddas med en drinkvagn som rullas mellan borden. Från den serveras tre av Gondolens mest älskade cocktails i miniformat. Samtidigt är Gondolens klassiska à la carte-meny tillgänglig under brunchen och resten av dagen, fram till att köket stänger vid midnatt.
– Vi vill skapa något speciellt som lyfter en annars grå tid på året. Vi har satt ihop en fyrarätters brunchmeny där varje rätt är tänkt att överraska och glädja. Gästerna kan bland annat se fram emot surf and turf med oxfilé, äggröra och hummerbitar samt fattiga riddare. Det blir en festlig brunch i Gondolens manér!, säger Patrik Castillo, kökschef på Gondolen.
Samtidigt håller Bar Zeppelin på våning 12 öppet för gäster som vill ta sig högre upp och njuta av drinkar och dj-set.