Hasse & Tage åter på Berns

I samband med Berns 150-årsfirande återvänder Hasse & Tages toner äntligen till platsen där de hör hemma. I en exklusiv musikalisk krogshow uppburen av en rad stora och älskade artister, visas duons stora bredd och deras musikskatt fortfarande trollbinder publiken - gammal som ung.

"Med så många minnen som jag har från Berns är det en lycka att få vara med och fira inte bara mina gamla vänner Hasse & Tage, utan även Berns. Det kommer bli en fantastisk show.", säger Lill Lindfors.

Hans Alfredson och Tage Danielsson är ett av de tyngsta radarparen svensk underhållningsscen har upplevt och är, än idag, inspirationskällor till de flesta stora svenska humorartister. 1980 gästade paret Berns för allra sista gången med deras kortaste revy "Dubbelgöken".

"Hasse och Tages musikskatt är starkt förknippat med Berns och nu när vi firar 150 år känns det betydelsefullt att få återuppleva den delen av vår historia. Artisterna i ensemblen har också en stark anknytning till Berns." säger Yvonne Sörensen Björud, vd för Berns.

Medverkande: Lill Lindfors, Svante Thuresson, Monica Dominique, Per Andersson, Tina Ahlin, Lise & Gertud, Stephan Lundin. Kapellmästare Calle Bagge leder showens femmannaorkester.

Showen spelas den 28:e september. Biljetter kommer att vara tillgängliga via Ticnet och kosta från 520 SEK. Biljetter för menypaket från 820 SEK. Åldersgräns 23 år.

Mer information: Berns Salonger