Henrik Schyffert och Björn Gustafsson klara för Peace & Love och höstturné

Just nu är Henrik Schyffert och Björn Gustafsson, två av Sveriges mest populära komiker, ute på gemensam och mycket framgångsrik standup-turné. Innan de avrundar vårens turnérunda i Uppsala i maj kommer närmare 22 000 personer ha sett standup-showen sedan starten i februari. Nu är det klart att "Standup med Gustafsson & Schyffert - Roligt för delar av familjen" får en fortsättning i höst med åtta nya speldatum och återbesök i bland annat Stockholm, Göteborg och Halmstad. Duon är dessutom klar för Peace & Love där de kommer att uppträda med showen lördag 29 juni.

"Standup med Gustafsson och Schyffert - Roligt för delar av familjen" är Björn Gustafssons och Henrik Schyfferts första turné på tu man hand. Vårturnén har varit mer eller mindre slutsåld sedan premiären och gensvaret fantastiskt.

Pressröster från vårturnén
"Lysande underhållning med Gustafsson & Schyffert"
Västerbottens Kuriren

"riktigt roligt, riktigt bra, precis som det ska vara när två av Sveriges roligaste killar står på scen"
Jönköpings-Posten

"De är roliga på olika sätt - Björn Gustafssons lite trevande stil mot Schyfferts mer traditionella - men båda får publiken att skratta så de kiknar."
Dagbladet

"gav en rivstart på lördagskvällen för 1300 glada Norrköpingsbor"
Folkbladet

"Uppvisning i humor"
NSD

"CCCC till Gustafsson & Schyffert"
Corren

"Från det hetsigt, oskuldsfullt valpiga som Björn Gustafsson står för till det mer råa, höghastighetssnabbt intelligenta som Henrik Schyffert kryddar med en skvätt testosteronsänkt medelåldersbitterhet. Modern manlighet på fyra ben."
Svenska Dagbladet


Turnéplan "Standup med Gustafsson & Schyffert - Roligt för delar av familjen" hösten 2013
2013-09-02 måndag, Stockholm, Rival
2013-09-03 tisdag, Stockholm, Rival
2013-09-04 onsdag, Karlstad, Karlstad CCC
2013-09-06 fredag, Halmstad, Halmstad Teater
2013-09-07 lördag, Helsingborg, Helsingborgs Konserthus
2013-09-18 onsdag, Växjö, Växjö Konserthus
2013-09-19 torsdag, Eskilstuna, Lokomotivet
2013-09-20 fredag, Göteborg, Stora teatern

Biljetter
Biljetterna via Blixten.se, Ticnet.se 077-170 70 70 och lokala återförsäljare.

Peace & Love 2013
"Standup med Gustafsson & Schyffert - Roligt för delar av familjen" gästar Peace & Love lördag 29 juni. Festivalen äger rum i Borlänge för 15:e gången sedan starten 1999. Ifjol såldes 48 621 festivalbiljetter och Peace & Love har vunnit Aftonbladets pris Rockbjörnen som Årets festival 2010 och 2011.
Läs mer: http://peaceandlove.se/

Björn Gustafsson
Björn Gustafsson debuterade i "Parlamentet" 2007 och slog igenom på ett sätt Sverige aldrig tidigare skådat. Några månader senare fick han rollen som paus-underhållare i "Melodifestivalen" och succén var ett faktum. Därefter har Björn medverkat i en rad tv-sammanhang, så som "Robins", "Morgonsoffan", "Roast på Berns" och nu senast i TV4:s "Kontoret" och SVT:s "Historieätarna". Han har också medverkat som skådespelare i filmer som "Kenny Begins", "Kronjuvelerna" och "Cockpit". Som standup-komiker har Björn varit på turné med bland annat "Badjävlar" och "Anonyma komiker". Våren 2013 har Björn förutom att turnera med Schyffert även synts i "Kontoret" i TV4.

Henrik Schyffert
Henrik Schyffert har skapat kultstämplad radio och tv med program som "Hassan" och "Knesset", granskat humor på fullaste allvar i SVT:s serie "Dokument: Humor" och gjort den guldbaggebelönade filmen "Fyra nyanser av brunt". Han har vunnit pris för sin standup, blottat sig själv i sin bejublade monolog "The 90's - ett försvarstal" och intagit Dramatens stora scen med pjäsen "Drömmen om Herrön" tillsammans med sina berömda killingar. De senaste åren har Henrik gjort succé över hela landet med "Ljust & Fräscht" tillsammans med Fredrik Lindström. Vi har också sett honom i SVT:s matreportagprogram "Landet brunsås" och på standup-turné med "Badjävlar". 2013 inleddes med hyllningar för den nya tv-serien "Allt faller" på TV4 och fortsätte sedan med vårturnén "Standup med Gustafsson och Schyffert - Roligt för delar av familjen".