Hisnande hackerfest på Nobelberget

Två populära konferenser och en avslutningsfest i megaformat - med dj:s, astrologer och rymdångest-terapi. Det ska locka rekordmånga hackers, designers och kreatörer till några fullspäckade dagar på Nobelberget.

Den 6-7 september är det dags för Nordic.js, den första svenska konferensen om JavaScript som i år fyller fem. Konferensen gästas av talare från bland annat Shopify och Netflix och är redan slutsåld, men redan den 5 september arrangeras den lite nyare Nordic.design med kända talare från Facebook, Google och andra jättar.

- Nordic.js har sedan start varit en succé och vi hoppas på att den lite yngre Nordic.design går samma väg till mötes. Vi tror att det behövs konferenser som såklart inspirerar deltagarna och imponerar med tunga namn, men som också bjuder på något mer, säger konferensarrangören Martina Elm.

Glittrande avslutningsfest
Och det stannar inte där. Konferenserna toppas nämligen av en enorm avslutningsfest som får en hisnande lineup. Förutom dj:s utlovas en psykolog som botar rymdångest, "Code in the Dark", glittershow, astrologer, gratis tatueringar och mycket mer.

- Det kommer bli knäppt på många sätt och festen brukar bli väldigt kul, det verkar som att våra gäster, precis som vi, gillar det, säger Martina.

Festen är gratis för konferensdeltagare och alla andra hackers, designers och och kreatörer.

Biljetter och mer information
http://nordic.design
http://nordicjs.com
http://festen.confetti.events