Initiativet Daybreaker kommer till Stockholm

Nu kommer ett nytt och spännande träningskoncept till Skandinavien för första gången, initiativet Daybreaker. Den 30 maj är det dags att ställa klockan på 06.00, då Daybreaker slår upp portarna i Kulturhuset i Stockholm och bjuder in till en riktig peppig morgon.

Daybreaker är för folk som vill lämna monotona morgonrutiner bakom sig och istället ta sig an morgontimmarna på ett helt nytt sätt med energi och inspiration. Initiativet startades i New York 2013 och har sedan gjort succé i 23 städer runt om i världen, såsom New York, Washington, Los Angeles, Paris, London och Hongkong.

Daybreaker handlar om att vara här och nu, omgiven av människor, musik och en härlig stämning. Morgonen startar med tre olika fitnessmoment att välja bland; en yogasession med eftertraktade yogainstruktören Jennie Liljefors, fightfys med Hannah Lindström och Matilda Nerén från Fightbox Sthlm eller en dansklass i 90-talsstil med Viva Bodyroll från Haus of Sweat (New York City).

Efter passen skruvas musiken upp och ett dansparty tar fart, fullt av galna överraskningar och liveuppträdanden med bland andra Elliot LaRue och DJ FDVM. Detta är ett tillfälle för folk att våga släppa loss och dansa sig svettig utanför klubb, och utan alkohol.

Eventet är gratis, boka biljetter här.