Internationella krogsuccéer sätter fart på pop-up-hösten i Stockholm

Internationella krogsuccéer sätter fart på pop-up-hösten i Stockholm

POPupSTHLM inleder den kommande säsongen med storbesök från Finland - och fortsätter med London-kocken vars BBQ-uppstickare numera listas som en av Asiens 50 bästa restauranger.

Den finska kändiskocken Henri Alén och krögarkollegorna från restaurangen Hodari & Hummeri är först ut när pop-up-konceptet POPupSTHLM drar igång för hösten. Den 11-12 september gästar de med hummer, tryffel, korv, french fries, champagne och milk shakes spetsade med både booze och finsk humor.

Månaden därpå får stockholmarna även chansen att testa en av Asiens bästa restauranger när Burnt Ends kommer till Restaurang Hjerta på Skeppsholmen. Bakom fenomenet står kocken Dave Pynt, vars lilla pop-up-restaurang startade under en bro i London och sedan flyttade till Singapore - bara för att göra storsuccé med australiensisk bbq lagad på lokala råvaror.

Gästspelen hålls två dagar i streck på varsin adress.

Läs mer och boka här

Bild: POPupSTHLM

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.