Felix Frank Felix Frank

It´s Motherf *** ing Teatime

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Miss Inga anländer till parken med glitter och glamour för att sätta färg på sommaren. Lördagen 24 Juli tar hon över trädgårdsterrassen på Royal Park STHLM tillsammans med Kim Högstedt och Karl Of Sweden för en oförglömlig eftermiddag med succeshowen ” It´s Motherf *** ing Teatime” som sålde slut fem säsonger på Södra teatern.

It´s Motherf *** ing Teatime är en afternoon tea där man slår sig ner på trädgårdsterrassen för en färgglad, rolig och spännande bingotävling med bubbel, manlig striptease och andra överraskningar.

"Missa inte århundradets comeback och den galna succé-bingoshowen med mig Miss Inga, Kim "Kimzy" Högstedt och Karl Of Sweden! In och boka dina biljetter nu! Ni behöver ju inte hälla vodka i ert te. Men Missen kanske blir (ännu) roligare- och lite snyggare om ni gör så! " - Miss Inga

Om Miss Inga
Martin Johansson är en drag show artist som har blivit en succé under sitt alter ego “Miss Inga”, en av Sveriges mest kända drag queens. Efter att ha rest runt I landet sedan slutet av 90-talet med en framgångsrik karriär som kvinnlig catwalk- och fotomodell för Ralph Lauren och Jean Paul Gaultier, flyttade Miss Inga tillbaka till Sverige och blev en av de mest kända nattklubbsdrottningarna i Stockholm. Showen It´s Motherf *** ing Teatime gjorde succé under fem helt utsålda säsonger på Södra teatern och gjorde även gästspel i Globen samt på olika festivaler såsom Storsjöyran.

Information & Bokning
• Lördag 24 Juli - kl 15:00 till 19:00. Miss Inga på scen kl:17:00.
• Endast förbokning och förskottsbetalning
• Utomhusevenemang: Royal Park Hotel - Trädgårdsterrassen
• Åldersgräns: 18 år
• Boka Biljett från 195 kr på Mother fu***ing Teatime

Information
Visa på karta
  • Datum
    24 juli 2021