Jazzsalong på Biocafé Tellus: Leo Lindberg Orgeltrio & Supé

Jazzsalong på Biocafé Tellus: Leo Lindberg Orgeltrio & Supé

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Lör 28/9 kl 19-22.00
Jazzsalongen på mysiga Biocafé Tellus fortsätter med premiärkonsert för den fantastiska Leo Lindberg Orgeltrion. På vår jazzsalonger kan besökaren kombinera båda live musik och mat upplevelse med en förbokade trerätterssupé som serveras i caféet fr kl 17 för endast 150 kr innan den två set konserten med paus börjar i biosalongen kl 19 för 150 kr. Vill man gå på bara konserten eller supén så går det givetvis bra också— valet är fritt. Då antal bord är begränsat måste supén förbokas på siokoy_57@yahoo/sms 073-1547856.

Trion bjuder på egna kompositioner och jazzstandards i egen tappning.

Line-up: Leo Lindberg (orgel), Eric Söderlind (gitarr), Chris Montgomery (trummor).

Leo Lindberg har spelat med många av landets stora jazzprofiler som Bernt Rosengren och Nisse Sandström och har uppmärksamatts i flera pris- och stipendiesammanhang bland annat med solistpriset i tävlingen Young Nordic Jazz Comets och Fasching Vännernas, Louis Armstrong- och Monica Zetterlundstipendiet .

Prisbelönte gitarrfenomen Erik Söderlind har en tydlig egen ton med djupa rötter i arvet efter W. Montgomery och G.Benson. Prisad med Hagströmpris, Alice Babs stipendium och Guitar People Prize! En gitarrist i det svenska toppskiktet som även rört sig internationellt i samarbeten med bl.a. Seamus Blake, Frank Vignola & Peter Bernstein!

Chris Montgomery har setts bakom trummorna på konserter med flera av våra mest kända jazzartister. Han anses vara de små medlens mästare som sätter markeringar med finess och rytmisk perfektion.

Information
Visa på karta
  • Datum
    28 sep. 2019
Hemsida
Pris
150 kr konsert, 150 kr supé
Facebook-event