Kodjo Akolor till Södra Teatern

Efter succén som programledare för "Musikhjälpen" och "P3 Guld" ger sig komikern Kodjo Akolor ut på en ny standup-turné. Med föreställningen "Brott mot Jantelagen" vill han visa att vi inte alls ska vara nöjda med det vi har. Turnén kommer till Stockholm och Södra Teatern den 20 mars.

I år är det tio år sedan den rutinerade komikern Kodjo Akolor gick upp på en standup-scen för första gången. Han har sedan dess regelbundet turnerat landet runt med sin karaktäristiska stil med högt tempo, vilda imitationer, skruvad vardagskomik och ett smittsamt glatt humör.

Kodjo Akolor har blivit oerhört populär som programledare för några av landets största radio- och tv-program såsom "Musikhjälpen", "P3 Guld" och "Morgonpasset i P3". I höstas fick han ett ytterligare bevis på sin popularitet när han vann Stora radiopriset i kategorin Årets manliga programledare.

Med standup-föreställningen "Brott mot jantelagen" utgår Kodjo Akolor från sitt eget liv och hur hans motto att aldrig vara nöjd med det man har lett till att han ständigt brutit mot jantelagen.

"Brott mot jantelagen" har premiär den 4 februari 2015 i Bollnäs.

Datum (Stockholm): Den 20 mars

Biljetter säljs via Blixten och Ticnet

Mer information: Södra Teatern