Foto: Pressbild Foto: Pressbild

Komiker ger sig ut på gemensam höstturné

I höst ger sig sex av Sveriges främsta ståuppkomiker ut på en gemensam standupturné. Komikerna i fråga är Jonatan Unge, Petrina Solange, Henrik Nyblom, Carl Stanley, Ina Lundström och Niklas Andersson och showen går under namnet One Night Standup. Den 25 oktober är det dags för Stockholm och Chinateatern.

De tröttnade på många mil ensamma i tågkupéer genom vårt avlånga land. Nu slår de sina påsar ihop och gör en standupturné tillsammans. I showen One Night Standup får vi se Jonatan Unge, Ina Lundström, Niklas Andersson, Carl Stanley, Henrik Nyblom och Petrina Solange i tur och ordning på scenen. Vanligtvis är de ute på egna turnéer, men nu samlas alla till en show som spelas på tio orter. Till Stockholm och Chinateatern kommer de den 25 oktober.

– Petrina, Niklas, Carl, Jonatan och Henke är rent objektivt Sveriges roligaste människor och att få allihop serverade rätt upp i fontanellen kan eventuellt leda till psykos av nåt slag. Jag hoppas inte det. Men jag vill ändå höja ett varningens finger, säger Ina Lundström.

Biljetterna släpps den 25 april på onenightstandup.se.

Information
Visa på karta
  • Datum
    25 okt