Komikern Iliza Shlesinger till Stockholm i maj

Obs! Evenemanget är framflyttat på grund av coronaviruset.

Iliza Shlesinger är en av dagens ledande standup-komiker med en dedikerad fan-skara. 25 år gammal blev hon inte bara den yngsta komikern någonsin att vinna NBC:s Last Comic Standing, utan också den första kvinnan. I maj kommer hon till Stockholm för en föreställning på China Teatern.

Iliza Shlesinger komedi är alltid aktuell – sociala kommentarer, politik, populärkultur, feminism – men också fysisk. Hon utnyttjar hela scenen och ofta blir hon nästan karaktärerna i sina egna skämt. Tidigare i år släpptes hennes Netflix-special, UnVeiled, där hon avhandlar sitt bröllop och vägen dit.

– What you see is what you get. Den Iliza du ser på scenen är en förlängning av mig själv i verkliga livet, säger Iliza Shlesinger.

I år har Iliza, förutom att göra standup på scen, både medverkat i filmen Wonderland där hon spelar mot Mark Wahlberg och nu är hon i full gång med produktionen av The Iliza Shlesinger Sketch Show. Båda har premiär på Netflix nästa år. Den 8 maj kommer hon till Stockholm och China Teatern för en föreställning. Biljetterna släpps här den 15 november klockan 10.