Kommendören firar Mardi Gras på amerikanskt vis

Kommendören firar Mardi Gras på amerikanskt vis

Johanna Lagerkranser, Skribent SE, Thatsup Johanna Lagerkranser, Skribent SE, Thatsup
Johanna Lagerkranser

Den 28 februari går startskottet för Mardi Gras, en högtid som firas världen över men som kanske mest är känd för karnevalen i New Orleans. På Kommendören kör man en favorit i repris och firar USA-influerad Mardi Gras med mat och utsmyckningar i baren den 28 februari - 4 mars.

- Vi har en förkärlek till det enkla, folkliga amerikanska köket och Mardi Gras är just en folkfestival med god och vällagad comfort food, förklarar krögaren Christian Olsson konceptet.

På menyn står exempelvis sharing-rätten New Orleans Boil - en stor gryta med bland annat skaldjur, egengjord rökt korv och grönsaker.

Mer information: Kommendören

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.