Kristoffer Appelquist med soloföreställning

Kristoffer Appelquist åker ut på soloturné med föreställningen ”Drömmen om Amerika”. Kristoffer utsågs till årets manliga komiker vid svenska stand up-galan i år och har nu planerat uppföljararen till succéshowen KRIG som under två års tid har dragit fulla arenor runt om i Sverige. I sin nya show fokuserar Kristoffer på sin kärlek till USA och allt som landet står för - kulturen, maten och möjligheterna.

– Alla människor har åsikter om USA. Den här föreställningen är en djupdykning i min bild av det stora landet i väst. Jag har själv aldrig varit där, men ändå är jag så pass frälst att jag firar nationaldag den 4 juli varje år. Stand up-scenen känns som det perfekta forumet för att bjuda med publiken på en resa till mitt Amerika, säger Kristoffer Appelquist.

Turnéplan
Stockholm, Rival 20 mars
Eskilstuna, Lokomotivet 21 mars
Västerås, Konserthus 22 mars
Uppsala, UKK 23 mars
Kalmar, Kalmars Teater 3 april
Växjö, Växjö Teater 4 april
Lund, Lund Stadsteater 5 april
Malmö, Slagthus 6 april
Uddevalla, Östbroskolan 16 april
Örebro, Örebro Konserthus 17 april
Jönköping, Jönköpingsteatern 18 april
Karlstad, Scala Teatern 24 april

Piteå Studio, Acusticum 25 sep
Skellefteå, Nordanå 26 sep
Umeå, Sagateatern 27 sep
Uppsala, Konsert & Kongress 1 okt
Stockholm, Rival 2 okt
Västerås, Konserthus 3 okt
Skövde, Stadsteatern 4 okt
Borås, Folkan 5 okt
Göteborg, Draken 9 okt
Malmö, Slagthuset 10 okt
Varbergs, teater 11 okt
Halmstads, teater 12 okt
Linköping, Garden 25 okt

Biljetter
Biljetterna kostar ca 295kr och säljs via Ticnet.se och lokala arrangörer.

Om Kristoffer Appelquist
Kristoffer Appelquist blev utsedd till årets manliga komiker 2012 vid svenska stand up-galan. Under två års tid har han gjort succé runtom i Sverige med den bejublade stand upföreställningen ”KRIG” där han pratat om allt från den egna övervikten till fredsbevarande styrkor i Afghanistan. Utöver framträdanden på olika humorscener runtom i landet är Kristoffer ett känt ansikte i TV där han har setts i program som ”RAW comedy club” på Kanal
5, ”Parlamentet”, ”Adamlive”, ”Starke man”, ”Kontoret” och nu senast i ”Mitt liv är ett skämt” där han coachar svenska kända profiler i stand up. Kristoffer är en av våra största och mest kritikerrosade stand up-komiker.