Kurdoslavia - StandUp Show

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

En standup kväll utan gränser. Kom till Bonden Bar den 27/4, njut av en god dryck och skratta med oss.

Mer info om showen: För första gången någonsin kommer Kurdoslavia att sända en delegation för ett betydelsefullt statsbesök och Bonden Bar har valts som den prestigefyllda plats för denna afton. Representanter för Folkrepubliken kvällen till ära är inga mindre än:

Edon Cakolli
Örkelljungas finest med rötter i Kosovo. Edons humor beskrivs bäst som flera nyanser mörkare än de svarta sportbilar han gillar att köra. Och vad kan vara mörkare än svart? Edons själ…

Neven Jugo
Förutom att axla det heroiska ansvaret som Folkrepublikens Generalsekreterare så ser ni denna Stockholmsbaserade ståuppkomiker på en scen nära er eller på TikTok där han går under (spion)alter egot; Goran.

Kerim Hrustanović
Från Mostar till Norrköping, Malmö till Mallorca, Wien till Tumba! Kamrat Kerim är överallt, hela tiden! Även om han titulerar sig själv som komiker så är han hängiven sin roll som Propagandaminister och driver tillsammans med Neven Jugo och komikern Cecilia Saberi, podcasten "Historiskt Inkorrekt".

Wally Zamwa
Vår finurliga Hampaminister och konferencier för kvällen. I kontrast till Wallys föräldrar, som tog till beväpnad kamp för Folkrepublikens frihet som gerilla soldater, så blev deras son en pacifistisk, hundälskande, hampanjutande komiker som sällan är rädd för att gå över en gräns eller två i jakt på ett skratt.