Köp vinflaska – få middag och hotellnatt på köpet

The Winery Hotel öppnade upp sin vinkällare tidigare i vår och gjorde då några av de allra finaste vinerna tillgängliga för köp. Lyckades man knipa en flaska blev man dessutom bjuden på både middag och övernattning. Nu fyller de på med fler prestigeviner för den som vill få chansen på nytt.

Vinhotellet The Winery Hotel i Solna framställer vin, erbjuder vinprovningar och har självklart en gedigen vinkällare med mängder av viner från olika årgångar. Till alla vinfantasters stora glädje fyller nu hotellet på sin vinkällare och lägger ut ytterligare några av sina mest exklusiva viner till försäljning.

– Det är inte ofta man kommer åt fina årgångar av prestigeviner från välkända vinhus och det märkte vi när vi lanserade det här erbjudandet tidigare i år. Vinerna gick snabbt åt så nu har vi plockat upp ännu fler dyrgripar från vinkällaren, säger Linus Forsberg på The Winery Hotel.

Är du en av de tursamma som lyckas knipa en av de dyrbara flaskorna så bjuder hotellet dig på en övernattning samt en trerättersmiddag, där du avnjuter vinet.

Läs mer här.