Little Man Tate till Fritz's Corner

Livespelningar är lite av Little Man Tates grej, det var ju tack vare dem de verkligen slog igenom. För innan de ens hade gett ut några album så hade de gjort sig kända i England som bandet som gav allt på scen. Därför är det inte så svårt att få folk att komma på en konsert som den här.

Nu har de däremot två album; ”About What You Know” och ”Nothing Worth Having Comes Easy”och flertalet livespelningar i bagaget vilket inte direkt gjort dem mindre populära. Soundet är så klart tok-brittiskt och om du klickar på "läs mer" kan du få ett smakprov samt mer info;



De fyra killarna har hängt länge och gjort sådant som gäng brukar göra, dricka öl och lira fotboll. Steget att börja musik ihop var därför inte så stort och det märks i resultatet som är helt opretentiöst med texter som handlar om polare och kärlek.

Platsen är Debaser Slussen och klubben som tagit hit dem är Fritz's Corner. Bandets myspace har du här. 20 år måste man vara, och det kostar 100 kr eller 60 för medlemmar i Fritz's. För övrigt spelar också Baddies och Wired for Mono.

Foto: Carl Mendel