Måns Zelmerlöw i årets julshow i Vinterträdgården

Den 30 november är det premiär för den traditionsenliga julshowen på Grand Hôtel. I år är det den ständigt aktuella Måns Zelmerlöw som är dragplåstret.

I slutet av november är det återigen dags för julshowen att gå av staplen i Vinterträdgården på Grand Hôtel i Stockholm. I år utlovas snövita dukar, gyllene drycker och en julröd kärlek från scenen när Måns Zelmerlöw äntrar den.

– Det känns väldigt roligt att just Måns Zelmerlöw firar in julen tillsammans med oss. Måns musikaliska begåvning tillsammans med hans varma och sympatiska personlighet gör honom till den perfekta julshows-artisten, säger Pia Djupmark, vd för Grand Hôtel.

Måns Zelmerlöw, som är en av Sveriges mest kända artister, kommer att bjuda publiken på en julshow som både har det traditionella och klassiska i sig, men som framförs på ett modernt sätt.

– Grands julshow är definitivt en bucket list-grej för mig. Det är alltid fenomenal mat, dryck, underhållning och atmosfär och i år kommer det inte vara sämre! Jag längtar redan och kommer bjuda på en fartfylld show tillsammans med mitt sjumannaband, säger Måns Zelmerlöw

Showen The Grand Wonderland Show kan ses från den 30 november till och med den 20 december i Vinterträdgården. Biljetter finns från 1 495 kronor och inkluderar Grands populära julbord. Ett begränsat antal barbiljetter erbjuds för 695 kronor.