Julbord med aktiviteter i Stockholm

Julmat i all ära, men ibland kan det behövas lite action vid sidan om delikatesserna. Varför inte kombinera ett dignande julbord med roliga aktiviteter och passa på att umgås och smälta maten på samma gång? Värm upp med en kopp glögg – här guidar vi till några av Stockholms bästa julbord för den som vill roa sig och äta gott på samma gång.

Se alla våra julbordsguider:

BallBreaker

Lindhagensgatan 114, Kungsholmen

Alla aktiviteter under samma tak

Aktivitetspalatset BallBreaker serverar ett klassiskt julbord i kombination med alla möjliga aktiviteter att smälta maten med. Ett tips för gänget är att köra en femkamp med bland annat bowling och shuffleboard. Familjepaket med lite snällare priser arrangeras på lördagar.

O'Learys

2 adresser

Svenskt och amerikanskt i underhÄllande mix

Med svenska klassiker, amerikanska influenser och roliga aktiviteter är den kända sportbaren ett säkert kort för nöjeslystna julfirare. Inled med glögg och avsluta med bowling, racing och shuffleboard. Eller varför inte en 3- eller 5-kamp helt enkelt?

  • När: 21 nov - 22 dec
  • Pris: Från 495 kr

Boulebar

Liljeholmsvägen 14, Hägersten-Liljeholmen

Sydfranskt

På Boulebar kombineras julbordet med bouleturnering i gruset. Här serveras en elegant fransk julmiddag, välj kött eller vegetarisk meny, med ostar och dessert i fyra serveringar. Avrunda med en rolig bouleturnering tillsammans med en nördig guide.

Hilton Stockholm Slussen Hotel

Guldgränd 8, Södermalm

HumorspÀckad helkvÀll

Hilton Slussen fortsätter supersuccén A very RAW Christmas, en helkväll med traditionellt svenskt julbord och standup med kända svenska komiker. Perfekt för den som vill kombinera sill med skratt. Själva showen leds av komikern Mårten Andersson som bjuder in olika favoritkomiker.

  • När: 28 nov - 21 dec från kl 18
  • Pris: Julbord & show 1055 kr inkl. serviceavgift

Golfbaren

Surbrunnsgatan 46, Vasastan

Swing it!

Ta julfesten till nya höjder! Skippa den traditionella julmåltiden och kombinera ditt julbord med en svängom på minigolfbanan. Till bords serveras en sharing-meny i julens tecken med amerikanska och svenska smaker. En julmiddag med Schwung!