Julbord med aktiviteter i Stockholm

Julmat i all ära, men ibland kan det behövas lite action vid sidan om delikatesserna. Varför inte kombinera ett dignande julbord med roliga aktiviteter och passa på att umgås och smälta maten på samma gång? Här guidar vi till några av Stockholms bästa julbord för den som vill roa sig och äta gott på samma gång.

Se alla våra julbordsguider:

O'Learys

Arenavägen 69, Johanneshov

Svenskt och amerikanskt i underhållande mix

Med svenska klassiker, amerikanska influenser och roliga aktiviteter är den kända sportbaren ett säkert kort för nöjeslystna julfirare. Inled med glögg och avsluta med exempelvis bowling, äventyrsgolf, shuffleboard och karaoke. Bortsett från traditionell julmat erbjuder man även ett veganskt julbord och ett maffigt dessertbord.

  • När: 17 nov–21 dec 2022
  • Pris: 449–725 kr

Boulebar

2 adresser

Franska smaker och boule

I Boulebars sydfranska inomhuspark serveras en fransk julmiddag i fyra serveringar med franska ostar och dessert. Välj mellan kött och vegetariskt och kombinera julbordet med en rolig bouleturnering i det nykrattade gruset tillsammans med en nördig guide. Joyeux Noël!

  • När: 23 nov–30 dec 2022
  • Pris: Julbord och boule 895 kr

BallBreaker

Lindhagensgatan 114, Kungsholmen

Alla aktiviteter under samma tak

Aktivitetspalatset BallBreaker serverar ett klassiskt julbord i kombination med alla möjliga aktiviteter att smälta maten med. Hit kan man gå med kompisgänget, företaget eller familjen. Välj bland bowling, biljard, shuffleboard, racing och VR, eller möt varandra i en 3-kamp eller 5-kamp.

Golfbaren

Surbrunnsgatan 46, Vasastan

I sann 30-talsanda

Ta julfirandet till nya höjder och skippa det traditionella julbordet. Här kan du kombinera maten med en fartfylld runda på minigolfbanan. Till bords serveras en julinspirerad trerätters med amerikanska och svenska smaker att dela. Julbordet går att boka för sällskap från fyra personer och uppåt – det är bara att samla vänner, släkt eller kollegor till en social julsittning i äkta 30-talsanda.

Ugglan

Närkesgatan 6, Södermalm

Julbord med sting

Ugglan, den populära "fritidsgården" för vuxna nära Nytorget, serverar ett traditionellt julbord med en egen touch som passar både julbordsälskaren och julbordsmotståndaren. I julbordspaketet ingår dessutom 1-kamp, 2-kamp eller 3-kamp med aktiviteter som boule, rundpingis och shuffleboard. Här finns det gott om tid till att öva upp sin hunger.

Tom Tits Experiment

Storgatan 33, Södertälje, Södertälje

För hela familjen

Ta med hela familjen på ett fartfyllt julbord på Tom Tits. Förutom ett klassiskt hemlagat julbord och glöggmingel får ni tillgång till hela huset och kan utmana varandra i hela 400 utmaningar. Hittar ni ut ur spegellabyrinten? Vem i familjen hoppar högst? Och kan någon ryta lika högt som ett lejon?

  • När: 30 nov – 17 dec 2022
  • Pris: Från 695 kr per vuxen