Magishowen The Illusionists kommer till Stockholm

Efter föreställningar på Broadway, West End och turné i Asien kommer nu succén till The Illusionists: Direct from Broadway till Europa, och närmare bestämt besöker de Stockholm och Hovet mellan 17-19 maj. Showen har slagit publikrekord runt världen och är i och med det den mest framgångsrika magi-föreställningen i Broadways historia. Är du redo att förtrollas?

Producenterna för The Illusionists: Direct from Broadway, som har framförts samtidigt i New York, London och Asien i rekordbrytande takt, har nu meddelade att de ska på Europaturné. Under 2017 och 2018 har The Illusionists slagit rekord som den mest inkomstbringande showen på en vecka vid Marquis och Neil Simon teatrarna på Broadway, Shaftesbury teatern på West End, Sydney Opera House, Arts Centre Melbourne i Australien samt Auditorio Nacional i Mexico.

I en häpnadsväckande show får världens mest begåvade illusionister visa sina talanger. På scen ser du Luis De Matos (The Master Magician – Mästarmagikern), James More (The Deceptionist – Bedragaren), Enzo (The Unforgettable – Den Oförglömlige), Andrew Basso (The Escapologist – Utbrytarkungen), Yu Ho-Jin (The Manipulator –Manipulatören), Kevin James (The Inventor – Uppfinnaren) samt Sos & Victoria (The Transformationists – Förvandlarna).

Sammanräknat har dessa konstnärer setts av miljoner av människor runtom i världen och i den här föreställningen visar de upp sina talanger tillsammans på scenen. Publiken får ta del av en uppvisning i form av storslagna illusioner, levitation, tankeläsande och försvinnanden. The illusionists: Direct from Broadway charmar sin publik oavsett ålder med en mäktig blandning av de mest förbluffande konster på scenen.