Miriam Bryant tar över Strandvägen 1 hela april

Vi har tidigare sett namn som Plura, Titiyo och Daniel Adams-Ray ta över scenen på Strandvägen 1, och nu är det Miram Bryants tur att göra 20 spelningar på restaurangen. Under en månad har du möjlighet att se, höra och dansa till en av landets största artister under 20 intima och unika tillfällen.

En av Göteborgs stoltheter har med bestämdhet parkerat bland de starkast lysande stjärnorna på den svenska pophimlen. Under våren släpper Miriam Bryant ny musik och i samband med detta kastar hon sig in i det fantastiska projektet att under april månad ge 20 konserter på Strandvägen 1. Hon kommer att gästas av olika artister varje vecka, något som blir en överraskning för gästerna på plats – allt för att skapa en intim och unik upplevelse.

– Jag har alltid varit dålig på rutiner i vardagen, man flänger runt en hel del i livet, så att jag ska spela på Strandvägen 1 under hela april, det vill säga ett och samma ställe, låter som en dröm, säger Miriam.

Strandvägen 1 har sedan flera år tillbaka välkomnat välkända artister under en månad för att spela, dansa och sjunga på restaurangen. Nu är det dags för Miriam Bryant, en erfarenhet som blir helt ny för henne.

– Det känns fantastiskt att ha ett laboratorium att gå till med fria händer att göra vad jag vill, med vem jag vill. Det här är något jag aldrig gjort förut, och jag är egentligen inget fan av utmaningar, men det kommer bli kul att stå där tillsammans med mitt älsklingsband och favoritgäster i en hel månad, berättar hon.