Moules-special på Bistro Berns

Moules-special på Bistro Berns

Tre dagar i nästa vecka hämtar Bistro Berns inspiration från franska kuststäder. Menyn fylls av rätter som hyllar den franska matkulturen i och med ett flertal olika moules och andra smaker från havet.

Det är nya restaurangchefen Fredrik Norberg som lanserar det hela.
- Vi ser att moulesentusiasterna i Stockholm är många och med detta vill vi skapa ett tillfälle för både gäst och personal att prova nya smaker. Förutom en mängd olika moulesrätter blir det även färska och tillagade ostron, snäckor och mycket annat, säger Fredrik Norberg.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.