Gunilla Backman, Helen Sjöholm och Frida Modén Treichel står på Stadsteaterns scen i höst. Foto: Felix Swensson/pressbild Gunilla Backman, Helen Sjöholm och Frida Modén Treichel står på Stadsteaterns scen i höst. Foto: Felix Swensson/pressbild

Musikalen Company sätts upp på Stadsteatern – Helen Sjöholm i huvudroll

En av världens mest älskade musikaler, Company, sätts upp på Kulturhuset Stadsteatern i höst. I huvudrollerna ser vi musikalartister som Helen Sjöholm, Frida Modén Treichl och Gunilla Backman.

Stephen Sondheims Company handlar om 35-åriga Bobbies sökande efter kärlek och mening, omgiven av vänner i parrelationer, mitt i den pulserande storstaden. Musikalen har satts upp världen över sedan urpremiären 1970, men Kulturhuset Stadsteatern är den första teatern i världen utanför London och New York som får möjlighet att sätta upp sin egen version. Maria Sid står för regi och Calle Norlén för översättning.

Helen Sjöholm och Gunilla Backman delar på rollen som Joanne. På scenen syns också namn som Lisette T. Pagler, Robert Fux, Sara Jangfeldt och Rennie Mirro.

Company har premiär den 30 augusti.

Information
Visa på karta
  • Period
  • 29 augusti (torsdag) Nästa tillfälle